Redizajn web sajtova

redizajnRedizajn uglavnom podrzumeva manje tj. delimične promene na samom sajtu i može se odnositi na grafičku i/ili tehničku rekonstrukciju. U većini slučajeva donosi brojna poboljšanje na web sajtu: bolju optimizaciju, veći broj poseta, bolje poslovanje na internetu… Redizajn sajta ima za cilj da ispravi sve greške i nedostatke starog sajta i novom sajtu unese posebnu svežinu, privlačnost i autentičnost.

Ako Vam je potreban redizajn Vašeg sajta, možemo Vam pomoći da poboljšate svoj imidž, rangiranje, saobraćaj, što Vam povećava promet na sajtu i poboljšava prodaju. Jednostavna promena na Vašem sajtu, može mnogo uticati na poboljšanju vaše slike na internetu i poveća promet. Uzimamo u obzir sve Vaše ciljeve i odrađujemo projekat maksimalno profesionalno.

Nama je potrebno, radi što boljeg dizajna, izrade i organizacije, da imate što jasnije i definisane ciljeve. Mi ćemo Vam pomoći pri svim Vašim neodlučnim idejama.

Amaterski, zastareli, nedovršeni i neprofesionalni sajt gubi kredibilitet i veoma često odbija potencijalne posetioce i kupce. Većina sajtova nema jasnu strategiju sadržaja, niti ubedljivu marketinšku poruku. Svrha web dizajna, odnosno redizajna sajta je da podrži i tržišnu poruku, a ne da bude samo lepa slika na internetu.

Mi ćemo se pobrinuti da dobijete sajt koji je efikasan i koji će vas podržati u ostvarivanju vaših poslovnih i marketinških ciljeva na web-u.

Redizajn sajta može biti veliki projekat. Nemojte oklevati, redizajn može biti mudra investicija. Vaš sajt je primarni alat inernet marketinga.

Zašto redizajn sajta ?

yesDa bi sajt bio prilagođen manjim ekranima, tabletima i mobilnim telefonima.
Sve više ljudi pretražuje web preko ovih uređaja. Uključivanjem ove opcije u dizajnu dobićete i veću publiku na sajtu.

yesZbog povezivanja sa društvenim mrežama.
Ako vam izrađen sajt nije povezan sa društvenim mrežama, onda je zastareo i van konkurencije. Redizajn će pomoći da se povežete, i vašim posetiocina omogući deljenje sadržaja preko svojih socijalnih mreža.

yesDa biste dodali neku novu funkcionalnost izrađenom sajtu.
Možda bi trebalo dodati blog, forum, sajt za elektronsku trgovinu, ili neku drugu funkciju. Tako možete obezbediti da sve teče besprekorno i vaša nova funkcija će izgledati kao sastavni deo sajta, a ne dodatni.

yesDa biste poboljšali upotrebljivost i čitljivost sajta.
Ako posetioci nemogu pronaći ono što traže, onda će napustiti vaš sajt i verovatno se dugo neće vraćati. Ako je ovo vaš slučaj, definitivno vam treba redizajn – novi dizajn, koji je razumljiv i koji će zadržati posetioce.

yesDa bude u trendu i up to date.
Internet svet se  često menja, a tehnologije i izrade su sve novije i modernije. Možete promeniti dizajn kako biste bili u novim svetskim trendovima i jednostavno biti moderni na webu.

yesDa uzdrmate stvari.
Svima nam se dešava stagnacija, ili da kola krenu nizbrdo. Jednostavna mala promena može puno toga promeniti. Svež dizajn može svima doneti uzbuđenja i nove poglede na budućnost. Isto tako može pomoći da se ta boja budućnost i ostvari.

Zapamtite!

Dobra izrada sajtova je jedna od najefikasnijih marketinških alata koje ste dobili i iskoristite ga maksimalno i pametno. Održavajte ga svežim, sa novim sadržajima, modernim, ali pre svega, lakim za korišćenjem.

Comments are closed