Usluge

 

Izrada web sajtovaIzrada web sajtova

Beodizajn je specijalizovan za izradu modernih i funkcionalnih web sajtova. Izrađujemo kvalitetne web sajtove za različite potrebe korisnika, od jednostavnih HTML stranica do kompleksnih CMS internet prezentacija i web prodavnica. Koristimo najsavremenije alate tokom izrade web sajtova, profesionalno pristupamo svakom zahtevu i trudimo se da posao uspešno obavimo na obostrano zadovoljstvo.

Redizajn web sajtovaredizajn

Redizajn uglavnom podrzumeva manje tj. delimične promene na samom sajtu i može se odnositi na grafičku i/ili tehničku rekonstrukciju. U većini slučajeva donosi brojna poboljšanje na web sajtu: bolju optimizaciju, veći broj poseta, bolje poslovanje na internetu… Redizajn sajta ima za cilj da ispravi sve greške i nedostatke starog sajta i novom sajtu unese posebnu svežinu, privlačnost i autentičnost.

Održavanje web sajtova

optimizacijaOdržavanje web sajtova i internet marketing su najvažnije karike u privlačenju i zadržavanju posetilaca (klijenata) na svakom web sajtu. Kvalitetno izrađen web sajt je osnova za dobar početak poslovanja vaše internet prezentacije ali web sajt mora pratiti dinamiku Vašeg poslovanja i trendove web dizajna kako bi ostao posećen i dobro rangiran na pretraživačima.

 

 

SEOOptimizacija sajta

Optimizacija web sajta za pretraživače je jedna od ključnih stvari kada govorimo o uspehu na internetu, naime, zamislite svoj web sajt koji izgleda atraktivno, ima kvalitetan sadržaj, ali nema posetioce koji to sve treba da vide! Pravilnom optimizacijom za pretraživače doći ćete do svog glavnog cilja – da sajt dovlači kupce, edukuje ih i štedi Vaše dragoceno vreme!

 logo dizajnLogo dizajn

Logo dizajn predstavlja posebnu kategoriju u izradi web sajta. Web dizajn često obuhvata mnogo širi spektar usluga u kojem Logo dizajn igra važnu ulogu web elementa. Putem pravilnog i atraktivnog dizajna logoa (logotipa) omogućujete posetiocima web sajta da lako prepoznaju vašu delatnost.

Comments are closed